Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-09@10:00:51 GMT

سرنوشت رفراندوم درون‌پارلمانی علیه روحانی

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۲۳۶۲۰

سرنوشت رفراندوم درون‌پارلمانی علیه روحانی

ساعت 24-آنچه با توجه به حضور نام حاجی‌دلیگانی، دبیر هیات‌رییسه مجلس میان نمایندگان مبتلا به کرونا محل پرسش است، سرنوشت استمزاج او از همکارانش برای «استیضاح» یا «طرح سوال» از حسن روحانی به عنوان رییس‌جمهوری است.

 «کرونا هنوز تمام نشده»، این کلیشه‌ای‌ترین جمله این روزهای ایران است. در شرایطی که از دانشگاه‌ها گرفته تا ادارات دولتی و خصوصی تقریبا به روند عادی کار خود برگشته‌اند و وسایل حمل‌ونقل عمومی نیز که بار اصلی انتقال شهروندان در کلانشهرها را برعهده دارند، روزبه‌روز با ازدحام بیشتر جمعیت مواجه می‌شوند، خبرها از شیوع موج دوم کرونا در ایران حکایت دارد و شاید به همین دلیل است که رهبری و رییس‌جمهوری با استفاده از ماسک می‌کوشند پیامی واضح و آشکار را به مخاطبان منتقل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجلس شورای اسلامی هم که به ‌واسطه ارتباط تنگاتنگ نمایندگانش با مردم در دور نخست شیوع کرونا در ایران به عنوان یکی از محل‌های شیوع این ویروس از سوی وزارت بهداشت اعلام و برای مدتی تعطیل شده بود، حالا و در مجلس یازدهم دوباره شاهد شیوع کووید-۱۹ است. «حسینعلی حاجی‌دلیگانی»، نماینده اصفهان و عضو هیات‌رییسه مجلس، «محمدمهدی زاهدی»، نماینده کرمان و رییس کمیسیون آموزش مجلس دهم، «محمدطلا مظلومی»، نماینده بهبهان، «سیدمحمد موحد» نماینده کهگیلویه و «علیرضا ورناصری»، نماینده مسجد سلیمان براساس آنچه خبرگزاری تسنیم منتشر کرده، از جمله نمایندگان مبتلا به کرونا در مجلس یازدهم به شمار می‌روند. این میان، حاجی‌دلیگانی در اظهاراتی که ایسنا آن را منتشر کرده، با تاکید بر لزوم رعایت نکات بهداشتی از سوی جامعه گفته که «می‌شود هم کارهای روزمره را انجام داد و هم مسائل بهداشتی را رعایت کرد. باید بدانیم خطر خیلی نزدیک است ولی اگر رعایت کنیم مشکلی ایجاد نمی‌شود.»

 سرنوشت یک استمزاج

بدین‌ترتیب و باتوجه به حضور نام حاجی‌دلیگانی، دبیر هیات‌رییسه مجلس میان نمایندگان مبتلا به کرونا، آنچه محل پرسش است، سرنوشت استمزاج او از همکارانش برای «استیضاح» یا «طرح سوال» از حسن روحانی به عنوان رییس‌جمهوری است. او در مرقومه خود خطاب به همکارانش از آنان خواسته بود که نتیجه تصمیم خود را حداکثر تا پایان روز شنبه به اطلاع او برسانند ولی باتوجه به ابتلایش به کرونا، به نظر می‌رسد این مهلت برای نمایندگان مجلس بنابر قانونی نانوشته تمدیدشده و حداقل تا یک هفته آینده خبری از پیگیری این مهم در پارلمان نباشد؛ چنانکه یکی از مسوولان دفتر حاجی‌دلیگانی به «اعتماد» گفته است که او «حداقل در یک هفته آینده در خانه در قرنطینه خواهند بود و برای نتیجه این مساله (سوال یا استیضاح رییس‌جمهوری) باید منتظر بازگشت‌شان به مجلس بمانید.»

با این حال حاجی‌دلیگانی خود در جریان گفت‌وگویش با ایسنا زمانی برای حضور دوباره‌اش در مجلس مشخص نکرده و گفته که «برای بازگشت به مجلس پس از طی دوره درمان، تست مجدد خواهد داد» از این رو به نظر می‌رسد تنها راه نمایندگان برای به جریان افتادن دوباره مساله سوال یا استیضاح رییس‌جمهوری، توسل دیگر به اصفهانی عضو هیات‌رییسه یعنی موسوی لارگانی باشد. این نماینده مجلس نیز همچون حاجی‌دلیگانی و البته احمد امیرآبادی فراهانی که پیش از این دو تن روحانی را تهدید به طرح سوال به‌دلیل نابسامانی‌های اقتصادی کرده بود، پیگیر کشاندن رییس‌جمهوری به پارلمان است و در همین راستا به خبرگزاری تسنیم گفته که «این سوال در راستای بخش نظارتی مجلس تدوین شده و روز یکشنبه برای این طرح امضا جمع‌آوری خواهد شد. یک چهارم نمایندگان مجلس باید این طرح را امضا کنند تا به جریان بیفتد؛ البته با نمایندگان در این زمینه گفت‌وگوهای اولیه انجام شده و آنها نیز اعلام آمادگی کرده‌اند تا این طرح را امضا کنند.»

منبع: روزنامه اعتماد

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد حاجی دلیگانی رییس جمهوری هیات رییسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۳۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزیر خارجه و گروه دوستی پارلمانی ترکیه

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ وزیر امورخارجه کشورمان در این ملاقات با ابراز خرسندی از دیدار با نمایندگان مردم شریف و مسلمان ترکیه اظهار داشت: ملت ترکیه جایگاه و سهم شایسته‌ای در گسترش تمدن و فرهنگ اسلامی و اشاعه اخلاق و ارزش‌های انسانی داشته اند و امروز هم در حمایت از ملت مظلوم فلسطین نقش موثر دارند.

آقای امیرعبداللهیان جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران را ویژه دانست و نقش آفرینی ایران و ترکیه به عنوان دو کشور قدرتمند در ایجاد ثبات پایدار در منطقه غرب آسیا را کلیدی ارزیابی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با تمجید از نقش گروه‌های دوستی پارلمانی دو کشور در ارتقای مناسبات دوجانبه، تقویت دیپلماسی پارلمانی و تعاملات مستمر نمایندگان مجالس دو کشور را در پیشبرد دیپلماسی رسمی حائز اهمیت توصیف کرد.

آقای امیرعبداللهیان با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور اسلامی ایران به ترکیه و توافقات صورت گرفته در هشتمین نشست شورای عالی همکاری‌های دو کشور، روند مناسبات در حوزه‌های مختلف را رو به رشد ارزیابی نمود و اظهار داشت: اراده روسای جمهور دو کشور گسترش مناسبات بویژه در بعد اقتصادی در راستای منافع مشترک دو ملت است.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به همکاری‌های نزدیک جمهوری اسلامی ایران با ترکیه در بحران غزه، تصمیم رییس جمهور ترکیه در قطع مناسبات تجاری با رژیم صهیونیستی را اقدامی موثر و ارزشمند عنوان نمود.

کایهان ترکمن اوغلو، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به جمهوری اسلامی ایران و تقدیر از حسن میزبانی کشورمان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره یاور مظلومان بوده و در تحولات اخیر غزه و فلسطین شاهد حمایت موثر دولت و ملت ایران از مردم مظلوم فلسطین هستیم و این رویکرد از نظر ما درخور تقدیر و تشکر است.

وی در ادامه حمله تروریستی رژیم اسراییل به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق را قویا محکوم نمود و تاکید کرد برای کاهش تنش در منطقه توقف نسل کشی در غزه ضروری است.

آقای کایهان در ادامه با اشاره به روند روبه رشد مناسبات اقتصادی و تجاری دوجانبه و توافقات انجام شده در نشست اخیر روسای جمهور دوکشور در آنکارا، بر حمایت پارلمان ترکیه از ارتقای مناسبات دو کشور، رفع موانع موجود و تسریع در اجرای توافقات مشترک تاکید کرد.

در این دیدار آقایان متین ارگون، دوغان بکین، بنیامین بزگیک و خانم زحل کاراکوچ دورا اعضای گروه دوستی پارلمانی دو کشور و آقای عادل نجف زاده، رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه نیز حضور داشت

دیگر خبرها

  • معاون پارلمانی رییس جمهور به مقام شهدای بیجار ادای احترام کرد
  • ببینید | ادعای جنجالی یک کاندیدای انتخابات علیه نمایندگان مجلس
  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • دیدار وزیر خارجه و گروه دوستی پارلمانی ترکیه
  • آماده‌سازی قوانین احتیاطی در مجلس نمایندگان آمریکا برای تحریم مقام‌های دیوان کیفری لاهه
  • پیش‌نویس لایحه تحریم مقامات دیوان لاهه در مجلس نمایندگان آمریکا در دست اقدام است
  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • واکنش معاون پارلمانی رییس جمهور به بودجه والیبال ودرخواست کاپیتان
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد